Liga Campionilor la volei / Play-off 12. CVM Tomis, deplasare infernală în inima Siberiei

108
Liga Campionilor la volei / Play-off 12. CVM Tomis, deplasare infernală în inima Siberiei - soartacrudacvmtomis-1422555398.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul CEV din Luxemburg, a avut loc tragerea la sorți a play-off 12 din Liga Campionilor la volei masculin. CVM Tomis va întâlni echipa Lokomotiv Novosibirsk din Rusia, câștigătoarea Grupei B. Un adversar dificil după părerea directorului executiv al clubului Serhan Cadâr: "Este o echipă (n.r. Lokomotiv Novosi-birsk) cu un potențial ridicat, cu un singur jucător străin, din Statele Unite, iar restul sunt numai jucători ruși. Va fi o deplasare grea din toate punctele de vedere, nu doar prin valoarea echipei, ci și din cauza costurilor și a distanței pe care va trebui să o parcurgem, sunt 5.000 de km până în Novosibirsk".


De aceeași părere sunt și jucătorii echipei campioană a României, care văd în deplasarea din Rusia o adevărată provocare. "Este o echipă puternică, care acum două sezoane a câștigat Liga Campionilor, iar acum ocupă locul trei în campionatul Rusiei. Important este să avem o evoluție bună acasă, eventual să avem un rezultat pozitiv, ca mai apoi să mergem în Rusia cu șanse de calificare", ne-a spus Sergiu Stancu, jucătorul CVM Tomis. Sistemul de joc va fi de tip tur-retur, iar constănțenii vor disputa primul joc acasă, în perioada 10-12 februarie. Returul este programat în perioada 17-19 februarie.


"În primul rând, noi trebuie să ne gândim la meciul de acasă, unde trebuie să atragem victoria de partea noastră și să obținem punctele. Într-adevăr, ei pleacă cu prima șansă, însă și noi ne-am demonstrat va-loarea. Cred că pornim din postura echipei care nu are nimic de pierdut. Sunt adversari puternici, dar trebuie să privim și partea plină a paharului. Exista șansa să întâlnim echipe și mai puternice", a declarat Andrei Spînu, jucător CVM.


Celelalte meciuri din manșă sunt: VFB Friedrichschafen - Asseco Resovia Rzeszow, Jastrzebski Wegiel - Sir Safety Perugia, Cucine Lube Treia - PGE Skra Belchatow, Copra Volley Piacenza - Zenit Ka- zan, Halkbank Ankara - Belogorie Belgorod.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3005 secunde