DJST Constanța inițiază ateliere de creație de Ziua Copilului

361

Articole de la același autor

Pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, în organizarea ONG Team și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, va avea loc, pe plaja Modern, o acțiune la care peste 100 de tineri și voluntari vor participa în diferite ateliere de creație - de șah, kendama, jocuri ale copilăriei, rugby, fotbal și badminton; în paralel, concursuri de castele de nisip. 


Tot în această perioadă, debutează cea de-a doua ediție a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, ce va reuni la start peste 400 de sportivi amatori și de performanță, printre care și militarii americani de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, ce se vor întrece în cele 13 discipline sportive, pe apă, în aer și pe nisip: yachting, windsurf, kiteboarding, stand up paddle, kaiac, kaiac polo, canoe tug for war, aquathlon, volei pe plajă, oină pe plajă, badminton, trasul de parâmă, baterea bandulei la punct fix. 


Toate aceste întreceri se vor întinde pe durata a patru zile, până duminică, 4 iunie.
 
Evenimentul este organizat de CNR, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și federațiile române de yachting, kaiac-canoe, volei și oină. 


Departamentul de Tineret al DJST Constanța va fi prezent, joi, 8 iunie, de la ora 17, la Colegiul de Arte "Regina Marina" Constanța, alături de reprezentanții ISJ Constanța și ai Asociației Logopezilor din România, acolo unde va avea loc Festivalul Sănătății. 


Cei mici vor întreprinde concursuri de dans și activități de tip "flash mob", prin care se dorește atragerea atenției asupra unor boli frecvente cauzate de igiena corporală - he-patita, scarlatina, rujeola.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5695 secunde