Doliu în fotbalul românesc. A murit Didi Prodan, fundașul tare ca stânca

167
Doliu în fotbalul românesc.  A murit Didi Prodan, fundașul tare ca stânca - didiprodan-1479404616.jpg

Articole de la același autor

Fostul component al Generației de Aur Daniel Prodan a încetat din viață, miercuri seară, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuința sa. Medicul Pompiliu Popescu nu își poate explica tragedia, "Didi" neavând vreodată probleme cardiace.

"N-am putut închide un ochi toată noaptea. E de necrezut ca pe un corp sănătos să apară infarct miocard. Cauzele pot fi destule, însă el era perfect sănătos. Ani la rând i-am fost medic și niciodată, absolut niciodată nu a avut probleme cardiace. Problemele lui au fost doar cu accidentările, asta se știe", a declarat, pentru Agerpres, fostul medic al echipei naționalei.

Toată România deplânge dispariția timpurie a celui care a fost Daniel Prodan. Fostul căpitan al României, Gheorghe Hagi, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook: "Nu pot să cred… Rămas bun, Didi Prodan", iar Gheorghe Popescu este încă în stare de șoc, fiind ultimul care a vorbit cu Prodan, înainte de trista întâmplare.

"Chiar înainte de momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje… Mă uit în gol la telefon și văd ultima noastră conversație. Măcar am apucat să ne luăm rămas-bun… Odihnește-te în pace, prieten drag!", a dezvăluit fostul căpitan al Barcelonei, pe contul său de facebook.

Fostul fundaș a strâns 54 de selecții în echipa națională în perioada 1993-2001, participând la Campionatul Mondial din 1994 și la Campionatul European din 1996.

Trupul neînsuflețit al fostului internațional va fi depus la Arena Națională, a anunțat Primăria Capitalei, la solicitarea formulată din partea familiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3034 secunde