Doliu în sportul constănțean: antrenorul Ștefan Aftenie s-a stins din viață

192

Articole de la același autor

Legendarul antrenor de kaiac-canoe Ștefan Aftenie a trecut în neființă, sâmbătă, la vârsta de 65 de ani. Acesta suferea de o boală incurabilă. În cei 30 de ani de activitate la Clubul Sportiv Farul Con-stanța, a obținut multiple medalii, atât la competiții mondiale, cât și la Jocurile Olimpice, cu sportivii și sportivele pregătiți de el. 

Soția acestuia, Maria, și fiul lor, Gabriel, sunt de asemenea antrenori de kaiac-canoe la CS Farul, și vor forma, în continuare, viitorii campioni ai Constanței.

Prietenii din sportul constănțean și din cadrul colectivului Clubului Sportiv Farul transmit condoleanțe familiei îndoliate.

"A mai murit un campion. Ștefan și Maria Aftenie au fost cuplul de mare antrenori care au știut doar să construiască campioni mondiali și olimpici. Maria a rămas singură cu fiul ei, Gabriel, pentru că Ștefan a plecat la îngeri. S-a dus acolo ca să facă alți campioni. Este o pierdere mare pentru kaiacul românesc și constănțean, iar noi, cei care am crescut alături de el, transmitem familiei sincere condoleanțe", a declarat Elena Frîncu, maestru emerit al sportului. 

Trupul neînsuflețit al lui Ștefan Aftenie va fi înmormântat astăzi, după ora 12.00, la Cimitirului Municipal din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Mai 2013
Stire din Cultură-Educație : DOLIU ÎN LUMEA TEATRULUI
Joi, 02 Mai 2013
Stire din Actual : ITALIA, în DOLIU
Pagina a fost generata in 0.4098 secunde