Dosarul Hexi Pharma a ajuns la final. Azi se așteaptă sentința

176
1
Dosarul Hexi Pharma a ajuns la final. Azi se așteaptă sentința - 16285823-1548232065.jpg

Articole recomandate

Final de proces în dosarul HexiPharma! Miercuri, magistrații de la Tribunalul București vor da verdictul în dosarul dezinfectanților diluați. Asta după ce la ultimul termen procurorii au cerut pedeapsă maximă pentru inculpați, în timp ce apărarea a cerut achitare.

Dizolvarea Hexi Pharma și pedeapsă maximă pentru directorul general al companiei farmaceutice. Asta au cerut procurorii în dosarul dezinfectanților diluați, în timp ce avocații inculpaților vor achitarea. Astăzi a avut loc la Tribunalul București ultimul termen în cazul Hexi Pharma. Decizia judecătorilor în cazul inculpaților se va da săptămâna viitoare, însă nu va fi definitivă.

Reprezentanții Hexi Pharma spun că infecțiile din spitale nu au fost provocate de produsele diluate, vândute de companie. Procurorii însă îi acuză că au înșelat peste 300 de spitale, care au fost convinse că au cumpărat produse testate.

Scandalul Hexi Pharma a început în luna mai 2016. Fostul patron, Dan Condrea, s-a sinucis la scurt timp de la începutul anchetei. În cazul actualului director general Hexi Pharma, Flori Dinu, dar și a unui fost angajat, judecătorii vor da o decizie pe 23 ianuarie.



Comentează știrea

MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

https://www.hydroxychloroquinex.com/ plaquenil 200 mg cost

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde