Turneul de Grand Slam de la Wimbledon

Dublul Tecău / Mergea, cap de serie nr. 2 în calificări

200
Având în buzunar proaspătul titlu de campion la Milano și în minte amintirea triumfului de acum șase ani, din concursul de juniori, tenismanul constănțean Horia Tecău revine pe iarba londoneză decis să demonstreze că anii ce s-au scurs l-au transformat într-un jucător capabil de mari performanțe.
Wimbledonul, cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, își programează, săptămâna aceasta, meciurile din calificări. În această fază, în proba de dublu, perechea H. Tecău / Florin Mergea este desemnată favorită nr. 2, iar adversar în runda de deschidere îi este cuplul american format din Hugo Armando și Jesse Levine. "Gemenii" români au devenit campioni de juniori la Wimbledon în 2002, iar anul acesta ar fi mulțumiți dacă vor trece de câteva tururi pe tabloul principal.
Tot în calificări, dar la secțiunea individuală, mai evoluează un român, Adrian Cruciat, care îl întâlnește, în turul întâi, pe spaniolul Gabriel Trujillo-Soler.
Partidele de pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon se vor disputa în perioada 23 iunie - 6 iulie. Valoarea totală a premiilor este de 5,02 milioane de lire sterline.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0094 secunde