CVM Tomis - Belchatow, în Liga Campionilor la volei masculin

Duel cu un "gigant" al Europei

412
Duel cu un
Mâine, de la ora 20.30, la Sala Sporturilor, va avea loc confruntarea dintre CVM Tomis Constanța și vicecampioana Champions League, Belchatow, joc contând pentru etapa a doua a celei mai importante competiții inter-cluburi din lume. Cei care vor veni la meci vor avea ocazia să participe și la o tombolă cu super-premii! 


Voleiul constănțean va fi onorat, mâine, de prezența uneia dintre cele mai puternice echipe de pe mapamond: PGE Skra Belchatow (Polonia), finalista ediției trecute a Ligii Campionilor. Cei care le vor da piept "leșilor" sunt chiar băieții de la CVM Tomis, care vor avea o sarcină extrem de dificilă, iar pentru asta vor miza și pe sprijinul iubitorilor de volei din Constanța. 
"Este o echipă foarte importantă, vicecampioană anul trecut în Champions League. Va fi un meci deosebit de dificil pentru echipa noastră. Vom avea șansa să vedem pe viu voleiul adevărat jucat de o echipă de top. Pentru CVM Tomis, va fi o onoare să-și măsoare forțele pe teren cu o asemenea echipă. Sperăm ca jucătorii noștri și publicul spectator, pe care ni-l dorim prezent într-un număr cât mai mare în sală, să facă dovada faptului că ne merităm locul în această competiție", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr. 
Celălalt meci al etapei a II-a se joacă azi, între Fenerbahce Istanbul și Dinamo Moscova (ora 20.00). 


Nevoie de concentrare
Înfrângerea din campionat le-a mai tăiat avântul celor de la CVM Tomis, iar aceștia vor trebui să se concentreze pentru a nu claca și cu polonezii. Vestea bună este că niciun jucător nu este accidentat. 
"Nu avem niciun jucător accidentat, tot lotul este valid, sigura problemă este înfrângerea survenită sâmbătă, la București (n.r. - cu Agronomia), peste care sperăm să treacă toți jucătorii fără să lase urme la comportamentul lor sportiv", a precizat Cadâr. 


O victorie de vis
Adversara de mâine a constănțenilor are în componență jucători de mare valoare, ceea ce le va face și mai grea viața voleibaliștilor Tomisului. Totuși, o victorie ar însemna enorm pentru "alb-albaștrii". 
"Este foarte puțin probabilă o victorie. Trebuie să fim realiști, Belchatow deține patru jucători din naționala Poloniei, în condițiile în care această echipă este campioană europeană în 2012. O victorie cu ei ar fi ceva de vis, un lucru pe care, din păcate, încă nu ni-l putem imagina, dar, cum balonul este rotund, orice se poate întâmpla, nimic nu este exclus. Pentru aceasta însă, vom avea nevoie de un public extraordinar", a spus directorul executiv Serhan Cadâr. 


Tombolă cu premii!
Conducerea clubului CVM Tomis a anunțat, ieri, că la partida cu Belchatow, se va organiza o tombolă cu super-premii, la care vor putea participa spectatorii posesori de bilet. 
"Din dorința de a avea cât mai mulți suporteri alături de echipă și din respect pentru cei care plătesc bilet de intrare la meci, am decis să organizăm această tombolă. Premiile sunt atractive: un televizor, un DVD player și un prăjitor de pâine", ne-a mai spus Serhan Cadâr. Prețul unui bilet - 10 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, prima înfrângere din campionat
Pagina a fost generata in 0.4514 secunde