Luptătorii constănțeni, medalii la Naționale și Cupa "Costinești Royal"

329
Luptătorii constănțeni, medalii la Naționale și Cupa

Articole de la același autor

Zilele trecute, la București, sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS s-au întrecut la Cupa "Royal Costinești" la lupte greco-romane, competiție de rang internațional, rezervată cadeților și juniorilor (copii născuți în 1993 - 1998). Pentru a participa, concurenții au avut nevoie de aprobare de la părinți, dar și de la medici, pentru a atesta faptul că sunt apți pentru sport.


Luptătorii constănțeni au obținut două medalii: aur - Dorin Pârvan (cat. 84 kg), care este și component al lotului național de juniori; bronz - Iulian Grăjdan (cat. 60 kg) - antrenor Ioan Giuglea. 
Este de apreciat și reușita lui Cristian Stoicescu (cat. 63 kg), care s-a clasat pe locul V la cadeți. 
"Un concurs foarte puternic. Numai la categoria 63 și 60 de kg, au fost câte 19 concurenți. Câte cinci-șase ruși, doi-trei bulgari. O comportare foarte bună a avut-o Grăjdan. A fost învins numai de un sportiv din Rep. Moldova, care este și dublu vicecampion european de cadeți. Este o diferență de valoare. A câștigat o repriză și a pierdut în ultimele secunde", ne-a spus antrenorul Ioan Giuglea. 


Tot în această perioadă, s-au desfășurat și finalele Campionatului Național de lupte libere la copii (născuți în 1997 - 1999), la Târgu Jiu, unde luptătorii din județ au reușit clasări de top: aur - Marius Marin (cat. 66 kg), bronz - Sebastian Raicea (cat. 85 kg), ambii de la CS 23 August (antrenor, Gheorghe Ciupercă), iar de la CS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), Andrei Ana a luat primul loc la categoria 30 kg, iar Cristina Pintilie (cat. 40 kg) - bronzul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.524 secunde