Medalii pentru luptătorii constănțeni la Naționale

299
Medalii pentru luptătorii constănțeni la Naționale - lupte1328-1350931212.jpg
Ieri, luptătorii constănțeni s-au întors de la Satu Mare cu patru medalii obținute la Campionatul Național de lupte greco-romane pentru copii.


Reprezentanții de pe litoral sunt următorii: de la CS Farul (antrenori Vasile Dușu și Grigore Gheorghe): Răzvan Arnăut (bronz la categoria 32 kg), Nicolae Boantă (argint la categoria 42 kg), George Boantă (argint la categoria 47 kg) și de la CSS Medgidia (antrenor Daniel Toader): Lucian Stroe (bronz la categoria 66 kg).

De remarcat și sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru" (antrenori Ioan Giuglea și Valentin Dobrin): Andrei Șandru (loc 5 la categoria 73 kg) și Cătălin Crăciun (loc 5 la categoria 59 kg).

"A fost o competiție foarte puternică, cu mulți sportivi. Au fost peste 20 de participanți la categoriile noastre. Spre exemplu, la categoria 59 kg, au fost 30 de sportivi. Luptătorii noștri aveau nevoie de patru victorii pentru a ajunge în finală. Sportivii s-au descurcat foarte bine", a declarat antrenorul LPS "Nicolae Rotaru", Ioan Giuglea. 

Un alt rezultat remarcabil din această perioadă este cel reușit de luptătorul de la LPS "Nicolae Rotaru", Dorin Pârvan (categoria 84 kg), care a câștigat primul loc la Turneul Internațional de juniori la greco-romane de la Chișinău (Moldova).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sport : "Mă simt mai în formă ca niciodată"
Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Sport : 18 medalii pentru aerobicii Farului
Pagina a fost generata in 0.3203 secunde