Constănțenii de la Europene și-au aflat adversarii

209
Constănțenii de la Europene și-au aflat adversarii - tenismasa-1350414031.jpg
Campionatele europene la tenis de masă pentru seniori încep, astăzi, în localitatea Herning din Danemarca.


Ediția din acest an este prima în care se desfășoară doar probele individuale de simplu și de dublu, urmând ca proba pe echipe să aibă loc anul viitor, la Schwechat (Austria). 

În noul format al Campionatelor Europene, primii 16 favoriți ai probelor de simplu și de dublu sunt calificați direct pe tablourile principale, urmând ca restul pozițiilor să fie completate în urma disputării de calificări și tururi preliminare. 

La simplu masculin, Adrian Crișan este calificat direct pe tabloul principal de 64, iar Andrei Filimon (CSV 2004 Tomis Constanța) va avea următorii adversari în grupele de calificare: Marco Daldosso Rech din Italia (astăzi), Craig Howieson din Scoția (mâine), Petr Korbel din Cehia (vineri). 

La simplu feminin, Elisabeta Samara (CS Farul), Daniela Dodean și Bernadette Szocs sunt calificate direct în primul tur al tabloului de 64. Cristina Hârâci (CS Farul) va juca în grupe cu Sibley Kelly din Anglia (astăzi), Szczerkowska Magdalena din Polonia (astăzi), Kuchuk Maryia din Belarus (mâine), Ruvman Natali din Israel (vineri). 

La dublu masculin, perechea Crișan / Filimon este calificată direct în primul tur al tabloului de 32, iar la feminin, cuplul Samara / Dodean este favoritul nr. 1 al probei și va juca direct în primul tur al tabloului de 32.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sport : "Mă simt mai în formă ca niciodată"
Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Sport : 18 medalii pentru aerobicii Farului
Pagina a fost generata in 0.2249 secunde