"Mușchetarii" constănțeni, cam fricoși la Cupa României și Cupa Farul

402
Week-end-ul trecut, Complexul Sportiv Tomis din Constanța a găzduit întrecerile Cupei României și Cupei Farul - Memorial "Paul Călin" la scrimă - spadă masculin (echipe și individual).


Rezultatele nu au fost printre cele mai bune pentru "mușchetarii" de pe litoral. De la CS Farul, Dimitri Nistor a ocupat locul 13 la individual, iar Radu Chiperi, locul 22 tot la individual. Juniorul Bogdan Negraia, de la CSS 1, a prins, de asemenea, un loc în primii 16, iar la echipe, CS Farul a reușit să obțină locul 7. 
Chiar dacă seniorii Farului nu au reușit să confirme și să se ridice la adevărata valoare, sportivii secției de speranțe și cadeți anunță o participare mult mai consistentă la campionatele din octombrie și noiembrie. 
"Pe toată Constanța, rezultatul nu a fost grozav, avem doar doi sportivi în primii 16, care sunt destul de tinerei și care și-au făcut datoria. La echipe, tot un rezultat slab, iar la Memorial, sportivii au menținut același traseu. Mă așteptam la mai mult de la seniori, Chelaru și Costrășug, sportivi cu potențial, nu au mers prea bine. Nistor și-a făcut datoria, iar George Drobot, de la CSS 1 Constanța, s-a prezentat, de asemenea, destul de bine. Așteptăm rezultate mai bune de la concursurile pentru categoria speranțe, unde Florian Florea ar trebui să ia medalie și cred că o să ia. La cadeți, tot Drobot cu Florea vor fi vârful de lance", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Ion Nițulescu, de la CSS 1. 
La echipe, Cupa României a fost câștigată de CS Satu Mare, urmată de CSM Oradea I și CSU Tg. Mureș. La individual, primele două locuri au fost ocupate de sportivii CS Satu Mare: Adrian Pop, respectiv Bertalan Arkosi, iar locul 3 - Alexandru Nyisztor Csaki. Iată și podiumul Memorialului "Paul Călin": loc 1 - Liviu Dragomir (U Craiova), loc 2 - Andrei Timoce, loc 3 - Otto Tardi, ambii de la CSM Oradea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Sport : Constanța, capitala scrimei
Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Sport : 18 medalii pentru aerobicii Farului
Pagina a fost generata in 0.6338 secunde