Semifinalele Superligii de rugby

RCJ Constanța, învinsă de Timișoara la scor de maidan

875
8
Echipa RCJ Constanța a pierdut, ieri, în deplasare, semifinala Superligii, contra formației RCM Timișoara, scor 13-68. Eseurile "alb-albaștrilor" au fost marcate de Van Wijk (min. 7) și Agiacai (min. 54), ambele transformări fiind însă ratate.


Cealaltă semifinală a fost câștigată de CSM Știința Baia Mare, care a învins, pe teren propriu, cu scorul de 24-20, pe Steaua București. 
Astfel, RCJ Constanța a ieșit din lupta pentru titlul național și va juca, duminică (ora 14.00, în direct la Rugby TV), doar finala mică, în compania Stelei. 
Finala mare se va disputa între CSM Baia Mare și RCM Timișoara, duminică, de la ora 16.00, în direct pe GSP TV. 
Cu o analiză a evoluției echipei RCJ Constanța în actuala ediție de campionat, în care iarăși a dezamăgit, vom reveni într-o ediție viitoare.


Comentează știrea

mircea
1 octombrie 2012
povesti!

Rusine este un cuvant bland pt.ceea ce sa intamplat cu Farul! Josnic, umilitor si nimeni nu ia nici o masura! Arghie a facut-o iar de oaie! A cata oara? A cerut fazanul si arbitri straini. Pariez ca nu luau atatea puncte daca arbitrau ai nostri, care, trebuie sa recunoastem sunt foarte buni si care erau indreptatiti sa arbitreze aceste meciuri. Managementul cred ca s-a copiat de la Tutu, si vrea si Arghir sa ajunga ca el!! Adica fara echipa :))

eu!
1 octombrie 2012
rugby

Arghire lasa ne tata...70 de pct in semifinala!!!!!vai mama ta,ai papat toti bani,cu toate trompetele!!!si performanta 0....i ati toata trupa de incompetenti in frunte cu francezu si duceti va la Nea Tutu ca va da o hamsie....demisia Arghire!!!

constantean
1 octombrie 2012
inconpetenta crasa

Aiesitrghir a iesit in fata cand a fost bine si a fost scos in fata de altii cand a fost rau.Nu vreau sa-i iau apararea dar nu e singurul si principalul vinovat.Nu el are decizia.Sant acolo o sleatca de presedinti,vicepresedinti,directori si alti bagatori de seama,care toaca banii si care au aflat ca mingea de rugby e ovala abia cand au fost numiti in functii.Unii din ei nu inteleg nici acum dece!

rugby
1 octombrie 2012
Rusinos!

De 3x RUSINOS!

rugbyman
1 octombrie 2012
Bai, Mihalache!

Eu zic sa-l inlocuim pe Arghir cu Tutu! Sa ai si tu o bucurie la viata ta! :))))

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Rugby
2 octombrie 2012
Vorbe si arbitri

Cineva chiar avea dreptate, arbitrii romani care au furat in mod constant Farul, poate nu faceau asa praf o semifinala ca francezul ala obosit, care rasufla de parca venise pe jos din Franta. Rederatia a reusit sa o duca pe timisoara pina in finala. Respect in schimb pentru celalalt arbitru francez, care a arbitrat extraordinar la Baia Mare.

SPORT
3 octombrie 2012
SPORT

http://www.bilete-deavion.ro/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : RCJ Constanța, aventură în țara "zimbrilor"
Pagina a fost generata in 0.9512 secunde