Cupa Liceelor la fotbal feminin

Echipa Colegiului Agricol Poarta Albă, performera etapei întâi

612
Spectacol oferit de galerii, spectacol și în teren, la partidele din runda inaugurală a Cupei Liceelor la fotbal feminin.
În deschiderea turneului, echipa Liceului Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova a fost învinsă, scor 2-3 (1-2), de formația Grupului Școlar "Ion Podaru" Ovidiu, golul care a făcut diferența fiind marcat chiar în ultimul minut, cu largul concurs al portăriței din Hârșova.
În celălalt meci, într-un veritabil festival al golurilor, fetele de la Colegiul Agricol Poarta Albă au dispus, cu scorul de 8-1 (4-0), de elevele Liceului Teoretic "Lucian Blaga".
"Vreau să le felicit pe fete pentru implicarea în proiect și pentru evoluțiile lor. Victoriile au fost cele mai frumoase cadouri pe care le-ar fi putut oferi părinților înainte de venirea primăverii. În plus, mi-au atras atenția șapte jucătoare, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, care au calitățile necesare pentru a face performanță", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Zlate, unul dintre organizatorii turneului.
Cupa Liceelor la fotbal feminin continuă după următorul program: sâmbătă, 27 februarie: Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu - Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova - Colegiul Agricol Poarta Albă; duminică, 28 februarie: Colegiul Agricol Poarta Albă - Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu și Liceul Teoretic "Lucian Blaga" - Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Visează să joace fotbal în Liga I
Vineri, 06 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Fotbal, prietenie și istorie
Pagina a fost generata in 0.2366 secunde