Elena şi Alina Zaharia, surorile de la masa de tenis

606
Elena şi Alina Zaharia, surorile de la masa de tenis - elena2-1600272314.jpg

Articole de la același autor

Familia Zaharia este extrem de împlinită şi unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este ascensiunea surorilor Elena şi Alina în tenisul de masă naţional şi internaţional.

Campioana europeană de cadete, Elena Zaharia (16 ani) a ajuns în sala de tenis la 5 ani, datorită surorii sale mai mari, Alina, în vârstă acum de 23 de ani.

„Este foarte frumos că nu le mai știu numărul medaliilor și trofeelor câştigate, doar că nu mă opresc, adică îmi doresc din ce în ce mai multe și îmi doresc să am cât mai multe rezultate mondiale”, a declarat Elena Zaharia.

Unul dintre aspectele mai puţin ştiute de fanii tenisului de masă este că, atunci când joacă între ele, Elena nu reuşeşte niciodată să o învingă pe Alina.

„Eu sunt foarte agitată, ea este calmă. Ea câștigă tot timpul, pentru că este mai mare, dar îi mai fur și eu câteva seturi și cât de curând îmi doresc să o înving”, a adăugat Elena Zaharia.

Elena și Alina sunt bune nu doar la tenis, ci și la carte! Alina este în anul II la Master, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, iar Elena, în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța.

Alina povestește cum, în urmă cu doi ani, la Campionatele Europene de la Cluj, a trăit cele mai mari emoții în momentul în care sora ei a devenit campioană europeană de cadete. Se afla în sala de la Cluj și nu a putut să își stăpânească lacrimile.

„Sunt foarte mândră de ea, mai ales că eu am adus-o la tenis, i-am predat ștafeta. Când a devenit prima oară campioană europeană, la Cluj, în 2018, eram acolo cu ea, toată plânsă în tribună”, îşi aminteşte Alina Zaharia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3803 secunde