Elena Zaharia, medaliată cu argint la turneul de tenis de masă de la Otocec

171
Elena Zaharia, medaliată cu argint la turneul de tenis de masă de la Otocec - elena-1623954578.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă constănţeană Elena Zaharia, de la LPS „Nicolae Rotaru”, a cucerit medalia de argint la WTT Youth Star Contender, competiţie organizată la Otocec (Slovenia), ce a reunit la start junioare de mare valoare, din întreaga Europă.

După ieşirea din grupele categoriei U19, constănţeanca a avut un parcurs excelent, legând trei victorii: 3-1 cu Arina Slautina (Rusia), în optimi, 3-2 cu Luciana Mitrofan (România; CS Farul), în sferturi, şi 3-2 cu reprezentanta Franţei, Camille Lutz, în semifinale.

În ultimul act, Elena Zaharia a cedat, scor 1-3, în faţa rusoaicei Vlada Voronina.

Tot la categoria U19, însă în proba de dublu, perechea Ioana Sîngeorzan (România; CSM Bistriţa) / Ines Matos (Portugalia) şi-a adjudecat medaliile de aur, după meciuri extrem de echilibrate în sferturi şi semifinale, ambele câştigate la limită, scor 3-2, în compania cuplurilor Naomi Pranjkovic (Turcia) / Vlada Voronina (Rusia), respectiv Hana Arapovic (Croaţia) / Linda Zaderova (Cehia).

Mult mai clar a fost succesul din finală, 3-0 în disputa cu rusoaicele Natalia Malinina şi Arina Slautina.

În această probă, Elena Zaharia a făcut cuplu cu suedeza Rebecca Muskantor, ele fiind eliminate, în sferturi, scor 2-3, de turcoaicele Ece Harac şi Ozge Yilmaz.

La categoria U15, Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru”, a urcat până în sferturi de finală, fază în care a fost eliminată de Anna Hursey (Ţara Galilor), după o partidă fără istoric, scor 0-3.

Constănţeanca s-a oprit tot în sferturi şi în proba de dublu, în care a avut-o drept parteneră pe Cristina Sîngeorzan, accesul spre medalii fiindu-le blocat de Anna Hursey (Ţara Galilor) şi Matilde Pinto (Portugalia), scor 2-3.

Turneul de la Otocec continuă cu partidele secţiunii masculine, delegaţia României fiind alcătuită din Dragoş Bujor, Iulian Chiriţă, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Darius Movileanu, Luca Oprea şi Horia Ursuţ.

Antrenori: Marian Filipaş şi Petre Arnăutu.

XXX

Pentru cei mai mici practicanţi ai sportului cu bila de celuloid urmează o nouă competiţie.

Astfel, în perioada 18 - 20 iunie, în localitatea Dumbrăviţa, vor avea loc întrecerile Campionatului Naţional individual rezervat juniorilor III (copii cu vârste de 11 şi 12 ani).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2339 secunde