Elias Charalambous (FCSB): "Jucătorii sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni"

135
Elias Charalambous (FCSB):

Articole de la același autor

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon al Superligii de fotbal, şi că o victorie în partida cu Rapid ar însemna un pas mare în realizarea obiectivului.

„Urmează un nou meci special pentru noi, avem nevoie să continuăm seria de meciuri bune pe care le-am avut în play-off. Singurul nostru obiectiv pentru meciul de mâine este victoria, pentru că dacă vom obţine cele trei puncte va fi un pas mare în câştigarea titlului de campioană. Ştim că va fi greu, dar partea bună este că am văzut jucătorii cum se antrenează că sunt concentraţi pe ceea ce trebuie să facă. Sunt bucuros să îi văd aşa, pentru că în acest moment ar fi putut apărea o anumită relaxare. Forţează la fiecare antrenament şi ăsta este un plus pentru noi. Trebuie să fiu sincer şi să recunosc că nu mă aşteptam să avem astăzi 13 puncte avans faţă de locul doi, dar, repet jucătorii fac diferenţa. Sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni. Sunt foarte surprins şi foarte fericit şi mândru de ei. La începutul sezonului am avut ca obiectiv câştigarea campionatului, acum nu ştim când se va întâmpla acest lucru. Ne dorim să câştigăm mâine, asta e tot ceea ce ştim. Nu ştim ce alte rezultate vor fi şi dacă vom putea ieşi în această etapă campioni”, a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot a precizat că Rapid are jucători valoroşi şi că nu cunoaşte stilul noului antrenor principal, Bogdan Lobonţ, motiv pentru care echipa sa trebuie să se adapteze.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3118 secunde