Activitate intensă pentru CSM Constanţa. Sportivii de la malul mării obţin succese pe bandă rulantă

364
Activitate intensă pentru CSM Constanţa. Sportivii de la malul mării obţin succese pe bandă rulantă - fond-csm-nou-1713550086.jpg

Articole de la același autor

La Complexul Sportiv de Natație de la Otopeni s-au desfășurat întrecerile zilei a doua din cadrul Campionatului Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori I și II. CSM Constanța participă cu un lot puternic format din 26 de sportivi, care își continuă evoluțiile remarcabile cu numeroase medalii câștigate.

Titluri naționale și-au adjudecat: Brigitta Vass la 200 m bras (tineret și seniori), Eva Paraschiv la 50 m fluture (tineret), Rebecca Diaconescu la 200 m liber (tineret și seniori) și ștafeta (seniori) Patrick Dinu/Brigitta Vass/Eva Paraschiv/ Mihai Gergely.

Medalii de argint au câștigat: Eva Paraschiv la 50 m fluture (seniori), ștafeta (juniori) Tudor Iordache/Tamara Lospa/David Stoica/ Maria Maxim, ștafeta (tineret) Tudor Iordache/Tamara Lospa/David Stoica/Maria Maxim.

Pe podium cu medalii de bronz au urcat: Tamara Lospa la 200 m bras (juniori), David Stoica la 50 m fluture (juniori), Tudor Iordache la 200 m liber (juniori), ștafeta (tineret) Eric Ștefan Andrieș/Maria Argeșanu/Maria Popa/Matei Trenchea.

Antrenorii înotătorilor de la CSM Constanța sunt: Răzvan Florea, Claudiu Radu, Lorena Diaconescu, Eduard Câșlaru, Oussama Rebay, Andrei Ene.

Totodată, CSM Constanţa excelează şi la capitolul box. Pugilistul Alexandru Buleu de la CSM Constanța, primul român urcat în ring la Campionatele Europene pentru seniori, s-a impus clar la puncte, cu 5-0 în fața albanezului Arjon Kajoshi.

Pentru calificarea în sferturile de finală, sportivul român va trebui să treacă de principalul favorit al categoriei, bulgarul Rami Mofid Kiwan, calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Meciul este programat sâmbătă și cu o victorie, Alexandru Buleu în vârstă de 20 de ani se va califica în sferturile competiției continentale.

Antrenorul principal al lotului este Dumitru Dorobanţu, iar secunzi sunt Valentin Vrânceanu şi Traian Georgia.

La CSM Constanța, Alexandru Buleu este pregătit de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

Clubul Sportiv Municipal Constanţa va avea parte de aventură şi în acest weekend. Etapa a 3-a din Divizia Națională de Seniori programează pentru CSM Constanța un meci dificil pe teren propriu cu Politehnica Iași.

În etapa inaugurală, formația antrenată de Alexandru Lupu a câștigat clar la Mangalia cu Bucovina Suceava, scor 76-21, după care și-a amânat meciul de la București cu Sportul Studențesc, având mulți juniori în echipa U20.

La rândul său, Poli Iași are două victorii pe teren propriu: 76-5 cu CSU Alba Iulia și 42-19 cu RC Bârlad.

Meciul CSM Constanța – Politehnica Iași se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11:00, pe Stadionul „Marina” din Mangalia, intrarea spectatorilor fiind gratuită. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4759 secunde