Rezultate fantastice pentru rugbyştii de la CSM Constanţa

192
1
Rezultate fantastice pentru rugbyştii de la CSM Constanţa - fond-rugby-1712584158.jpg

Articole de la același autor

Pe terenul „Marina” din Mangalia s-a disputat duminică, meciul contând pentru etapa inaugurală din Divizia Națională de Seniori la rugby dintre CSM Constanța și Bucovina Suceava. Partida a fost la discreția formației constănțene, care s-a impus de o manieră categorică cu punct bonus, scor 76-21 (43-7) după un meci pe care l-a controlat.

Raportul încercărilor a fost favorabil gazdelor cu 12-3, aceasta fiind prima victorie obținută sub conducerea noului antrenor, Alexandru Lupu.

Pentru CSM Constanța au punctat: Waisake Raqili – 2 eseuri, Marian Bodorin – 2 eseuri, Daniel Chirică – 2 eseuri, Keresoni Delaivuna – 1 eseu, Ngoni Chibuwe – 1 eseu, Ionuț Sava – 1 eseu, Marian Munteanu – 3 eseuri și 8 transformări, ultimul fiind declarat și jucătorul meciului.

Etapa viitoare, sâmbătă, 13 aprilie, CSM Constanța va întâlni la București pe Sportul Studențesc.

Totodată, În ultima etapă din sezonul regulat al Campionatului Național U20, duminică după-amiază pe terenul „Marina” din Mangalia s-au întâlnit primele clasate, CSM Constanța (locul 2) și liderul clasamentului CT „Dinicu Golescu”-Rapid București (formație care era neînvinsă).

Echipa noastră antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir a făcut un meci foarte bun și a câștigat pe merit, dovedindu-se mai inspirată la toate capitolele și având un sprijin important din partea publicului.

Deși le era suficient un punct pentru a termina pe locul secund, constănțenii s-au mobilizat exemplar și i-au administrat prima înfrângere din actualul campionat formației bucureștene pe care au învins-o cu

10-3.

Punctele învingătorilor au fost reușite de Cornel Stoica – 1 eseu și Eduard Chifor – o transformare și o lovitură de pedeapsă.

Cu această victorie, CSM Constanța a încheiat pe locul al doilea al clasamentului și va juca semifinala pe teren propriu la Mangalia cu LPS Suceava (ocupanta poziției a treia).

Aşadar, două rezultate foarte bune pentru rugbyştii de la CSM Constanţa care au demonstrat încă odată că au valoare.

Nu doar că echipa de seniori a confirmat că merită să se afle pe prima scenă a rugby-ului românesc, dar echipa de tineret vine tare din urmă.

Acest lucru denotă faptul că antrenamentele nu sunt în zadar şi dacă se va continua în acest ritm, Constanţa poate deveni din nou o forţă în rugby-ul românesc.

Chiar dacă meciurile s-au jucat departe de Constanţa, la Mangalia, constănţenii au avut parte de suportul publicului, atât în meciul seniorilor, cât şi în cel al tineretului.

Povestea merge, astfel, mai departe la Constanţa şi rugby-ul de la malul mării continuă să trăiască.

Comentează știrea

ive
8 aprilie

Ce poveste merge mai departe? De ce csm ul joacă la mangalia în continuare? De ce 33% dintre titulari sunt străini?Ce vârste au acești jucători racolați la noi?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4578 secunde