CSM Constanţa a ajuns la cea de-a opta victorie în Liga Zimbrilor

460
1
CSM Constanţa a ajuns la cea de-a opta victorie în Liga Zimbrilor - handbal-victorie-1711874786.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la CSM Constanţa au câştigat cu 33-27 (13-15) meciul împotriva celor de la CSM Bacău, din etapa a XXI-a, grație unei reprize secunde mult mai bune, în care a marcat 20 de goluri.

Băieții noștri au reușit o serie de șase goluri, de la 24-25 la 30-25, decisivă pentru soarta partidei și cea de-a 17-a victorie din acest sezon.

Au evoluat: Vasile, Rusu - Komogorov 9 goluri, Aliokhin 7, Ravnic 7, Stankovic 2, Drăgan 2, Nistor 2, Căbuț 1, Nikolic 1, Mourino 1, Chikovani 1, Caba, Vegar, Andrei, Susanu.

Constanța se menține pe locul 2 și păstrează un avans de 5 puncte față de Minaur Baia Mare, cu cinci etape înainte de finalul sezonului și un meci mai puțin, restanță cu Steaua. Urmează meciul cu Universitatea Cluj, în deplasare, care va avea loc sâmbătă, 6 aprilie.

Comentează știrea

Adi
31 martie

De ani de zile ....... bugetul Constantei arunca bani pe handbal (si nu numai ) ...... iar echipa constanteana se uita la fundul lui Dinamo. O fi o priveliste demna de admirat ...... de se pierd toti banii investiti in salarii, transferuri, utilitati, cazare, masa, transport, etc. SINCER ..... decat sa admiri dosul unei echipe adverse ...... ATATIA ANI DE ZILE ....... cu bani din bugetul local ..... merita luati la palme si suturi TOTI din anturajul unei echipe. SAU ..... or fi masochisti si/sau pe invers ... de le place aceasta ipostaza ?!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3976 secunde