Handbaliştii de la CSM Constanţa părăsesc EHF European League cu capul sus

511
Handbaliştii de la CSM Constanţa părăsesc EHF European League cu capul sus - handbal-csm-gata-1709733534.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanța încheie campania europeană cu o evoluție solidă pe terenul lui Füchse Berlin, pe care a condus-o în primele 40 de minute ale meciului din Max Schmeling Halle.

Deținătoarea trofeului EHF European League a întors rezultatul de la pauză, 16-19, într-o repriză secundă mult mai bună și a câștigat cu

35-31 ultimul meci din Grupa a IV-a a competiției. Băieții noștri au pierdut din energie, dar s-au bătut până la final cu valoroșii lor adversari, la care a strălucit interul stânga danez Lasse Andersson (15 goluri).

Mikalai Aliokhin a fost principalul nostru marcator, cu 6 goluri, urmat de Ilie 3 goluri, Komogorov 3, Căbuț 3, Susanu 3, Stanković 3, Ravnić 3, Drăgan 2, Nistor 2, Chikovani 1, Nikolić 1 și Andrei 1. Vasile a încheiat meciul cu 9 intervenții.

Au mai jucat Vegar, Caba și Rusu. Echipa constănţeană părăsește competiția cu fruntea sus, după un parcurs de excepție, încheiat în Main Round, alături de adversari mult mai bine cotați. Tricolorul a fluturat și în această ultimă seară europeană, în tribunele arenei din Berlin, unde s-a scandat „CSM Constanța” și „România”. Urmează meciuri importante în Cupa României, pe 20 martie, la Turda, și în Liga Zimbrilor, pe 24 martie, la Focșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3208 secunde