CSM Constanţa, rezultate bune la rugby şi Kempo MMA

135
CSM Constanţa, rezultate bune la rugby şi Kempo MMA - fond-csm-victorii-1711977751.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanţa a avut parte de succese şi în weekendul care tocmai s-a încheiat. Într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din Campionatul Național de rugby U20, duminică, pe Stadionul „Tepro” din Iași, echipa CSM Constanța a dispus clar de Politehnica.

După ce miercuri câștigase pe teren propriu cu LPS Suceava, scor 15-12, formația constănțeană antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir a încheiat săptămâna dedicată echipelor din Moldova cu un succes concludent la Iași, scor 73-17.

Partida a fost la discreția echipei noastre, raportul încercărilor fiind 11-2, al transformărilor 9-2, gazdele având și o lovitură de pedeapsă.

Punctele constănțenilor au fost marcate de: Eduard Matei – 2 eseuri, Rareș Dumitrachi – 2 eseuri, Ioan Boroș - 1 eseu, Tiberiu Păduraru – 1 eseu, Gabriel Popa – 1 eseu, Nicolae Ursu – 1 eseu, Vasile Plotună – 1 eseu, Alexandru Neagu – 1 eseu, Cristian Țarălungă – 1 eseu, Vlad Andrei Chelaru – 6 transformări, Adrian Lupu – 3 transformări.

Cu această victorie clară, CSM Constanța a totalizat 25 de puncte și și-a mărit șansele de a termina pe locul secund al clasamentului, poziție care i-ar permite să joace semifinala pe teren propriu.

În ultima etapă din sezonul regulat, duminică, 7 aprilie, CSM Constanța U20 va întâlni la Mangalia pe liderul clasamentului, CT „Dinicu Golescu”-Rapid București și formația noastră are nevoie de cel puțin un punct pentru a termina pe locul 2.

Totodată, CSM Constanţa a obţinut rezultate remarcabile şi la unul dintre cele mai iubite sporturi de contact. Sportivii de la CSM Constanța au participat sâmbătă la prima lor competiție oficială.

Campionatul Național de Kempo MMA și Submission pentru juniori și seniori s-a desfășurat în „Sala Apollo” din București.

De la CSM Constanța o evoluție foarte bună a avut Ștefan Orza (categoria 75 kg) care la MMA a devenit campion național demonstrându-și superioritatea în fața adversarilor, iar la Submission s-a clasat pe locul al doilea, fiind vicecampion național.

După aceste meciuri în care a lăsat o impresie excelentă, Ștefan Orza a fost cooptat la lotul național de seniori al României și va participa între 22 și 28 Aprilie la Campionatul Mondial de Kempo din Antalya.

El a mai făcut parte din lotul național de juniori al țării noastre în anul 2019 și revine cu gânduri mari pentru competiția mondială.

Ceilalți doi sportivi de la CSM Constanța au fost și ei aproape de podium, clasându-se pe locul al 5-lea, juniorul David Iordache (categoria 65 kg) la Submission și seniorul David Pătru (categoria 70 kg) la MMA.

Aşadar, am avut parte de încă un week-end în care CSM Constanţa a triumfat, aşa cum ne-a obişnuit încă de la înfiinţareaformaţiuni.

La finalul acestei săptămâni vor urma alte competiţii la care sportivii de la CSM Constanţa vor participa şi se vor lupta pentru medalii şi, în special, victorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2514 secunde