Înainte de Jocurile Olimpice, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Constanța trece prin emoțiile examenelor

Concurs Eliza Samara e tare și la bac

309

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă constănțeană Eliza Samara, sportivă calificată la Jocurile Olimpice, împarte, în această perioadă, antrenamentele pentru competiția de la Beijing cu examenele de bacalaureat. Eliza a obținut note maxime la primele două probe, la fel de bine comportându-se și băiatul lui Petre Grigoraș sau alte cunoscute fete de la tenis.

La limba română oral și limba engleză oral, Eliza a fost notată cu 10, la fel încheind aceste probe și alte două jucătoare de tenis de masă de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, campioane și multiple medaliate, Irina Hoza și Ioana Ghemeș.
Doi de 10 a primit și fotbalistul Farului Alexandru Grigoraș, fiul lui Petre Grigoraș, ca și colegul său de echipă Răzvan Pascale. Din formația "rechinilor" campioană națională de juniori A (născuți în anul 1989) mai susțin bacalaureatul încă trei tineri: Ionuț Călin, căpitanul echipei, Dincă Calagi, ambii fiind notați cu 8 la română și 10 la engleză, și Cristian Țarălungă (9,5 și 7).
Gimnasta Oana Zbenghea a început bac-ul cu 9,5 la română și 10 la engleză, luptătorul Laurențiu Rusu a fost notat cu 9 și 10, Victorina Ababei (haltere) a luat 10 și 8, iar un alt luptător constănțean, Dorian Udrea, 9,5 și 7.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6602 secunde