Concurs Lucian Bute și-a luat licența cu 10

257

Articole recomandate

Pugilistul Lucian Bute a absolvit, ieri, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității gălățene "Dunărea de Jos", lucrarea sa de licență fiind notată cu 10 de comisia de examinare.
Lucrarea campionului mondial la box, categoria supermijlocie, versiunea IBF a tratat dezvoltarea rezistenței în box a juniorilor.
"Mă așteptam să fie mai greu, dar chiar a fost bine. A fost o lucrare în box, lucrul la care mă pricep cel mai bine, de altfel, și n-am avut niciun fel de probleme. Am răspuns la toate întrebările, comisia a fost foarte satisfăcută și mi-a dat nota 10. Lucrarea avea legătură cu juniorii și am vorbit despre dezvoltarea rezistenței în box la nivel de juniori. Experiența mea, acumulată în peste 14 ani de box, atât în România, cât și în Canada, încerc să o aduc aici în România, la clubul care îmi poartă numele, Box Club Bute, din Galați, și vreau să o duc mai departe cu copiii care au început și practică deja boxul la noi în oraș", a declarat Bute, la ieșirea din examen. El a spus că, după ce va atârna mănușile în cui, este posibil să înceapă o carieră de antrenor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8066 secunde