Elizabeta Samara și Andrei Filimon, favoriți la Europene

232
Elizabeta Samara și Andrei Filimon, favoriți la Europene - tenismasa-1350334783.jpg

Articole de la același autor

Componenții loturilor masculine și feminine ale României, din care fac parte și Elizabeta Samara, Cristina Hîrîci (ambele CS Farul) și Andrei Filimon (CSV Tomis) au plecat, ieri, spre Herning (Dane-marca), unde vor avea loc Campio-natele Europene la Tenis de Masă.


Sportivii s-au antrenat, până la momentul deplasării, în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, sub îndrumarea antreno-rilor Mircea Dinu și a binecunos-cutului constănțean Viorel Filimon.
În probele de simplu, Elizabeta Samara și un alt român, Adrian Crișan, figurează ca favoriții nr. 5, iar Daniela Dodean este pe poziția a 8-a în rândul favoriților. Dintre sportivii noștri o mai regă-sim pe lista favoriților în proba de simplu feminin pe Bernadette Szocs, care se găsește pe poziția 23.
În proba de dublu feminin, perechea Elizabeta Samara / Daniela Dodean este cotată ca favorita principală la câștigarea titlului european.
La dublu masculin, Adrian Crișan și Andrei Filimon sunt pe locul 13 în topul favoriților la cucerirea medaliei de aur.


Iată delegația României care se va deplasa în Danemarca: Adrian Crișan, Andrei Filimon, Constantin Cioti, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Do-dean, Bernadette Szocs, Cristina Hîrîci, Camelia Postoacă, Andrada Vincze, sportivii noștri fiind însoțiți de antrenorii celor două loturi, Mircea Dinu și Viorel Filimon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde