Elizabeta Samara țintește calificarea la Olimpiadă

210
Elizabeta Samara țintește calificarea la Olimpiadă - ddd-1579179169.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara a declarat, joi, pe Aeroportul Henri Coandă, că este optimistă în ceea ce privește calificarea naționalei României la Jocurile Olimpice, catalogând drept reale șansele la turneul preolimpic de la Gondomar (Portugalia), transmite Agerpres. "Avem șanse bune, șanse reale, dar depinde de forma pe care o vom avea în ziua respectivă. Eu sunt bine, sunt în formă. Este presiune, dar nu vrem să ne gândim la asta. Îl tratăm ca pe un turneu normal fără să ne gândim că orice înfrângere ne poate împiedica să ajungem la Tokyo. Avem timp cinci zile ca să ne acomodăm, așa că eu sunt optimistă", a afirmat Samara.

"Avem o echipă bună, însă și acolo vom juca împotriva unor jucătoare bune... cele din Thailanda, cele din Rusia... deci sunt echipe bune care oricând ne pot face o neplăcere, ca să spun așa. Însă luăm meci cu meci și sper să ne calificăm. Eu prefer să nu vorbesc încă despre Tokyo. După ce ne calificăm putem să vorbim despre o medalie. Da, ne dorim, dar mai întâi să ne calificăm la Tokyo", a adăugat ea.

Echipele de tenis de masă ale României au plecat, joi, în Portugalia, la Gondomar, acolo unde vor susține un stagiu de pregătire între 16 și 21 ianuarie. Selecționatele României vor participa ulterior, în perioada 22-26 ianuarie, la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, programat tot la Gondomar. Primele nouă naționale clasate se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar doi sportivi din fiecare națională clasată în primele nouă obține de asemenea biletele pentru proba de simplu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde