Emoții mari! Tricolorii își află adversarii de la EURO 2016

146
1
Emoții mari! Tricolorii își află adversarii de la EURO 2016 - emotiieuro2016surafrf-1449855415.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 19.00, la Paris, va avea loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de fotbal de anul viitor. Evenimentul va fi transmis în direct la Dolce Sport. 


Cele 24 de reprezentative au fost împărțite în patru urne, astfel: Urna 1: Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia; Urna 2: Italia, Rusia, Elveția, Austria, Croația, Ucraina; Urna 3: Cehia, Suedia, Polonia, ROMÂNIA, Slovacia, Ungaria; Urna 4: Turcia, Irlanda, Islanda, Țara Galilor, Albania, Irlanda de Nord. 


Franța a fost repartizată automat, în calitate de țară gazdă, pe primul loc al Grupei A. Prima dată vor fi extrase și repartizate, pe rând, în grupe, de la B la F, echipele din prima urnă, urmând ca apoi să fie extrase reprezentativele din urna a 4-a, repartizate în ordine de la A la F, pe o poziție care, de asemenea, va fi trasă la sorți. Aceeași procedură va fi repetată și în cazul selecționatelor din urnele a treia, respectiv a doua.


Comentează știrea

lorica
2 ianuarie 2016
oferta

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:  [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Sport : Zoaie și emblema FC Farul
Pagina a fost generata in 0.4529 secunde