Etapa a treia a CE de rugby în 7, la București

2624
În zilele de 22 și 23 mai, stadionul "Arcul de Triumf" din București va găzdui partidele celei de-a treia etape a Campionatului European de rugby în 7, competiție organizată de FIRA-AER, informează site-ul frr.ro.
Încasările obținute din vânzarea de bilete vor fi oferite familiei jucătorului Alexandru Grădinaru, grav accidentat în timpul unui meci de campionat și care are nevoie de ajutor pentru o intervenție medicală în străinătate.
Campionatul European include șase etape și un turneu final, care se va desfășura la Moscova (Rusia, 10-11 iulie). Prima condiție pentru a ajunge la turneul final este ca fiecare echipă națională să participe la două etape. Primele 11 echipe cu cele mai bune rezultate, plus Rusia, vor lupta apoi pentru trofeu.
În runda de la București, sunt înscrise zece echipe, împărțite în două grupe: A: Rusia, Polonia, Olanda, Grecia, Bulgaria; B: România, Rep. Moldova, Cipru, Bosnia, Israel.
Pentru reprezentativa "frunzei de stejar", etapa de la București este prima la care participă, urmând ca, pe 29 și 30 mai, să joace în cea de-a doua etapă obligatorie, la Odessa (Ucraina).
Tot pe 22 și 23 mai, pe aceeași arenă din Capitală, sunt programate partidele Diviziei A a Campionatului European de rugby în 7 feminin. Vor evolua 12 echipe, împărțite tot în două grupe: A: Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Rep. Moldova; B: România, Letonia, Malta, Cehia, Elveția, Israel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2493 secunde