EURO 2016. Turnul Eiffel se va schimba în culorile unei echipe participante în fiecare seară

295
EURO 2016. Turnul Eiffel se va schimba în culorile unei echipe participante în fiecare seară - steag-1464625908.jpg

Articole recomandate

Turnul Eiffel se va îmbrăca în fiecare seară în timpul EURO 2016 de fotbal, găzduit de Franța între 10 iunie și 10 iulie, în culorile unei echipe participante aleasă de publicul european pe rețelele de socializare, a anunțat luni primăria Parisului.



Iluminarea celui mai faimos monument din Paris va dura 15 minute, după fluierul final al meciurilor, și va onora o echipă care a jucat în acea zi, transmite Realitatea.net.

Această țară va fi determinată de cel mai mare număr de mesaje de încurajare contabilizate cu un diez urmat de abrevierea țării — de exemplu #FRA pentru Franța, #BEL pentru Belgia sau #ENG pentru Anglia — și postat pe Facebook, Twitter și Instagram.

Printre participantele la EURO 2016 este și naționala României.

O bulă uriașă cu un diametru de 12 m va fi de asemenea suspendată între primul și al doilea etaj al Turnului Eiffel, pe care vor fi proiectate cele mai frumoase mesaje și video ale zilei.

La marile competiții sportive ''este legitim ca sportivii să fie onorați, însă noi ne dorim să punem în lumină suporterii, care dau energia și entuziasmul lor competiției, și asta în locul cel mai emblematic de la EURO cu fan-zona sa'', a declarat Jean-Francois Martins, adjunctul primarului Parisului, însărcinat cu Turismul și Sportul.

Champ-de-Mars, aflat la picioarele Turnului Eiffel, va găzdui în timpul EURO 2016 cel mai mare ''fan-zone'' al competiției, amenajat pentru circa 92.000 de suporteri într-un spațiu ultra-securizat, la șapte luni de la atentatele de la Paris.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.854 secunde