Fără Mutu sau Marica în confruntările cu Andorra și Estonia

137
1
Fără Mutu sau Marica în confruntările cu Andorra și Estonia - mutu-1380254818.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a anunțat, ieri, lista cu cei 13 jucători care activează în străinătate, convocați de principiu pentru partidele naționalei din preliminariile CM 2014, cu Andorra și Estonia, pe care nu se află niciunul din atacanții Adrian Mutu (Ajaccio) și Ciprian Marica (în căutare de echipă). 

Iată jucătorii care au primit fax de convocare: Bogdan Lobonț (AS Roma), Vlad Chiricheș (Tottenham Hotspur), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Paul Papp (AC Chievo), Răzvan Raț (West Ham United), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Espanol Barcelona), Bănel Nicoliță (FC Nantes), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK) și Claudiu Andrei Keșeru (SC Bastia). 

Reunirea lotului este programată luni, 7 octombrie, la ora 12.00, la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia. 

Echipa națională a României va disputa ultimele două jocuri din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale 2014, contra Andorrei (11 octombrie, ora 21.30 României, pe Estadi Comunal din Andorra La Vella) și Estoniei (15 octombrie, ora 21.00, pe Arena Națională din București). 

Comentează știrea

noni
27 septembrie 2013
ATENȚIE

Eu sunt de parere ca Mazare si cu Porcushor Constantinescu is de vina. Mutu venea cand era mai tanar pe litoral si se droga. Avea si unde in Mamaia. De aia nu se califica Ro la mondiale si d'aia nu scapam nici de maidanezi. Cu atat mai mult nu o sa avem locuri de parcare.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Sport : FC Farul merge cu rezervele la Târgu Jiu
Pagina a fost generata in 0.5935 secunde