FC Farul, umilită și eliminată din Cupă de Pandurii Târgu Jiu

455
4
FC Farul, umilită și eliminată din Cupă de Pandurii Târgu Jiu - farulunireatarlugeni2-1380128298.jpg

Articole de la același autor

Cu rezervele trimise "în acțiune" pe Stadionul "Tudor Vladimirescu", din Târgu Jiu, FC Farul a avut o misiune imposibilă, ieri, în fața celor de la Pandurii, în meciul contând pentru 16-imile Cupei României. Constăn-țenii au pierdut cu scorul de 0-4 (0-2), ieșind astfel din această cursă. 

Gazdele s-au impus fără proble-me, marcând încă din primele minute, pe fondul dezorganizării evidente din formația improvizată a Farului, club care și-a trimis rezervele pentru această partidă.

Scorul a fost deschis grație fazei inițiate de Paulinho, care i-a centrat din dreapta lui Alex dos Santos, brazilianul profitând de neatenția fundașilor constănțeni pentru a înscrie rapid în minutul 3.

Tabela de scor a fost modificată din nou, în minutul 27, în urma unui contraatac. Santos a fentat un fundaș și a tras pe poartă, Neagu a respins în lateral, dar Shamsin a venit din spate și, dintre doi adversari, a împins mingea în poartă din 5 metri.

După pauză, Pandurii a majorat scorul prin același Shamsin (min. 74), cu o lovitură la colțul lung, nou-venitul atacant reușind "tripla" la doar câteva minute distanță, după un "asalt" al gazdelor la poarta lui Neagu.

Pandurii (antrenor, Cristian Pustai) a jucat în următoarea formulă: La-zar - Pleașcă (cpt.), Mamele, Rada, Bohale - Anton, Cristea, Di Stefano, Paulinho - Alex dos Santos, Peyz Shamsin. Rezerve: Mingote - Rubio, Padrovic, Matulevicius, Negrescu, Pițian, Trocan.

FC Farul (antrenor, Gică Mina) a folosit următorii jucători: Neagu

(cpt.) - Bădașcă, Butoi, Coteanu, Ghenciu - Năstase, Berti, Cristescu, Pâslaru - Romașcanu, Tothăzan. Rezerve: Dragnea - Anton, Ianuși, Irimia, Popa, Muscă, Tudor Andrei.

Meciul a fost arbitrat de Horațiu Mircea Feșnic, ajutat de asistenții Alexandru Cerei și Gero Szabo (toți din Cluj-Napoca).

Este de reamintit că FC Farul și-a păstrat jucătorii titulari acasă, pentru a-i menaja în vederea următorului meci din Liga a II-a, programat cu FC Clinceni (lider în Seria I), în deplasare, sâmbătă, la ora 11.00.

Comentează știrea

tavy
25 septembrie 2013
....

Daca jucam cu titularii ii bateam!.....pfff,am glumit normal...

Rekin
26 septembrie 2013
liga3 scrie pe voi

au menajat titularii, si sambata, dupa ce luam bataie la clinceni, ce o sa mai motivati, ca ati odihnit juniorii?

suporter fc farul
26 septembrie 2013
L-au calcat pe cap pe Vladimir Neagu

Iar jucatorul gorjenilor nici macar 1 galben nu a primit Am avut si bara + 1 gol anulat fiindca s-a bagat un fundas al Pandurilor cu capul in talpa atacantului farist !!! Arbitraj pro Pandurii !!! Voi v-ati uitat la meci, sau ati vazut mesajele live de pe un site ??? Am jucat bine, dar arbitrul a fost Urs Meier !!!

ccc
26 septembrie 2013
fc

erau umiliti daca jucau cu titularii..au jucat destul de bine pentru niste copii fara experienta....multa bafta sambata titularilor,,acum sunt odihniti

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Sport : FC Farul merge cu rezervele la Târgu Jiu
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Sport : Ciprian Marica dă probe la Madrid
Pagina a fost generata in 0.5068 secunde