Jocurile Europene de la Baku

Faristul Florentin Niculescu, cea mai bună clasare a României la box

3060
Faristul Florentin Niculescu, cea mai bună clasare a României la box - faristul-1435166372.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul constănțean Florentin Niculescu, legitimat la CS Farul, este singurul boxer român care s-a aflat cel mai aproape de podium la Jocurile Europene de la Baku, el oprindu-se în sferturile de finală ale categoriei 64 kg. 


Constănțeanul a fost învins la puncte de azerul de origine cubaneză Collazo Sotomayor, însă prestația sa a fost una foarte bună, iar antrenorul său, Mihai Constantin, consideră că victoria ar fi trebuit să îi aparțină faristului. 


"Adversarul său a fost mai înalt și incomod, dar cu toate acestea, prima repriză i-a aparținut sportivului nostru. Ar fi trebuit să fie și a doua, dar arbitrii au decis altceva; aici a avut loc o dezechilibrare psihică a lui Niculescu. Știind că a fost mai bun, însă decizia a fost în defavoarea sa, a încercat să recupereze, dar a pierdut. Cu toate acestea, se vede încă o dată faptul că sportivii constănțeni sunt vârful de lance în boxul românesc. Niculescu este singurul român care se regăsește în primele cinci locuri ale clasamentului. Din păcate, problemele pe care le are federația au influențat și pregătirea sportivilor. Toate țările au avut turnee de pregătire, numai România nu", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul constănțean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.515 secunde