CVM Tomis așteaptă tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor

132
CVM Tomis așteaptă tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor - cvm-1435166462.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis Constanța și-a aflat programul competițional din noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin, însă conducerea clubului nu poate stabili exact componența echipei și nici programul verii, din cauza faptului că nu s-a rezolvat problema finanțării. Fără un buget sigur, clubul nu poate demara activitățile de pregătire pentru noul sezon. 


"Așteptăm tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor de săptămâna viitoare și vom vedea ce strategie vom aborda. Deocamdată nu avem un buget pe care să ne bazăm. Faptul că viitorul sezon va începe pe 28 octombrie pentru noi aduce un beneficiu, pentru că vom mai avea timp. Dacă în anii trecuți reuneam echipa la jumătatea lui august, acum reuniunea probabil va fi în septembrie", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr. 


Fără beach volley la Constanța 
Fiind vară, voleibaliștii părăsesc parchetul rece al sălii de sport și aleg nisipul fierbinte, însă nu al plajelor din Constanța. 


În calitate de președinte al Comisiei de volei pe plajă din cadrul Federației Române de Volei, Serhan Cadâr a precizat: "În perioada iulie-august, avem Campionatele Balcanice, Campionatele Naționale, însă niciunul nu va fi la Constanța". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9492 secunde