"Marinarii" au învins cu 2-1 Selecționata italiană, în ultimul meci amical din cadrul stagiului din "Cizmă"

Farul a ajuns la al nouălea succes consecutiv

573
Farul a ajuns la al nouălea succes consecutiv - bb4968ed0b140b4248317ab001c966c5.jpg
FC Farul și-a păstrat invincibilitatea în partidele amicale pe care le-a disputat în perioada de pregătire de vară. În ultimul test din cadrul cantonamentului din Italia, "marinarii" au câștigat cu 2-1 și au ajuns, astfel, la nouă succese consecutive.

Deși cu gândul la plecarea către casă, fotbaliștii de la FC Farul au reușit să se impună și în ultimul amical de pe tărâm italian, jucat aseară, în compania unei selecționate a țării gazdă, formată din fotbaliști liberi de contract, care au evoluat, sezonul trecut, la echipe din primele serii.
Farul a condus, la pauză, cu 1-0, prin golul fundașului Alexandru Mățel, s-a trezit egalată în debutul reprizei secunde, însă Bogdan Andone n-a fost de acord cu remiza, veteranul din linia mediană constănțeană înscriind, pe final, golul victoriei.
Campionatul se reia pe 15 august, iar antrenorul Marius Șumudică are conturat, în mare parte, formula de start pentru partida cu Dunărea Giurgiu.
v v v
Viitorul Constanța s-a calificat în turul trei al Cupei României la fotbal, după ce a trecut, ieri, cu scorul de 2-1 (1-0), de CS Eforie. Pentru echipa antrenată de Iancu Guda, meciul de pe terenul "Voința" a fost primul de la înființare.
v v v
Aseară, în Liga Campionilor la fotbal, FC Timișoara - Șahtior Donețk 0-0, în manșa secundă a turului trei preliminar. În partida din Ucraina, scorul fusese egal, 2-2, astfel că Timișoara accede în play-off-ul competiției. Șahtiorul lui Mircea Lucescu își va continua parcursul continental în Liga Europa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0704 secunde