În amicalele de ieri, cu Săgeata, respectiv Delta

Farul II și Callatis Mangalia au încasat împreună opt goluri

409
Echipa de fotbal FC Farul II Constanța (Liga a III-a) a disputat, ieri dimineață, la Stejaru (jud. Tulcea), un nou meci de pregătire, în compania formației locale, Săgeata. Gazdele, care evoluează în Liga a II-a, s-au impus cu scorul de 3-0, după ce, la pauză, aveau deja un avans consistent, 2-0.
Antrenorii Farului II, Cristian Cămui și Sevastian Iovănescu, au început partida cu următorul 11: Dobre, Călin, Gospodin, Tudorache, Lăzărescu, Nițescu, Calagi, Durbac, Iovănescu, S. Ștefan, Almaghe. Pe parcurs, au mai intrat Coteanu, Ștefănescu, Gombar, Uzum și Forminte.
"S-a văzut clar nu atât diferența de valoare, cât cea de experiență. Altele sunt pretențiile în eșalonul doi, altele în eșalonul trei. Nu ne-a interesat foarte mult rezultatul, ci crearea relațiilor de joc. E greu să bați pe Săgeata, mai ales când ai la dispoziție doar fotbaliști foarte tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cristian Cămui.
v v v
Într-un alt amical, dar jucat în sudul litoralului, în care față în față s-au aflat două echipe dobrogene, Callatis Mangalia (Liga a III-a) și Delta Tulcea (Liga a II-a), oaspeții au reușit un galop de sănătate, câștigând cu 5-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0042 secunde