Sâmbătă, "marinarii" au învins clar Steaua II

Farul a deschis robinetul cu goluri (galerie foto)

1632
Farul a deschis robinetul cu goluri (galerie foto) - 7565125ea65e5f0ade6df9cdef1461ce.jpg
Pentru prima dată în acest campionat, constănțenii au înscris de două ori într-un meci. În apărare, nimic nou, băieții lui Sdrobiș au evoluat în aceeași notă, ajungând
la a cincea partidă la rând acasă fără gol primit.
"Marinarii" a atins, în sfârșit, pragul psihologic de două goluri înscrise pe meci, sâmbătă, la Constanța, cu Steaua II, în etapa a 12-a a Ligii a II-a. După un joc în care reușitele din startul ambelor reprize au scutit-o de emoții, Farul a câștigat cu 2-0 (B. Rusu 3, Vajou 46) și a sărit iar la mijlocul clasamentului.
Dacă apărarea și-a făcut, ca de obicei, datoria, ridicând la cinci numărul parti-delor consecutive de pe teren propriu în care nu a luat gol, "marinarii" au ieșit de data aceasta la rampă și în ofensivă.
Până acum, elevii lui Sdrobiș se chinuiau să o bage în ațe, dar sâm-bătă, mostră de eficacitate, au punctat încă din minutul 3, la prima oportu-nitate care li s-a ivit. Bogdan Rusu a speculat gafa lui Cioceanu și, de la 6 m, l-a învins pe Zapata, care, alături de Baciu și Andrei Ionescu, au fost trimiși de echipa mare a Stelei pentru acest meci.
După gol, Farul a continuat să ame-nințe poarta oaspeților (Câmpeanu, L. Ștefan), după care a avut și Steaua II trei situații (Năstăsie 7, Vl. Rusu 35, Albu 38), prima dintre ele periculoasă. Repriza întâi se putea termina însă cu 2-0 pentru "marinari", după ce, în minutul 44, mingea expediată cu capul de căpitanul Liviu Ștefan aproape că a șters bara.
Dacă nu a fost gol cu un minut înainte de pauză, s-a marcat în schimb imediat după reluare, în minutul 46, când stoperul farist Vajou a punctat cu capul din careu, după o lovitură liberă bătută de Lupu.
Balanța victoriei se înclina astfel mult către Farul și, chiar dacă 2-0 a și rămas scorul final, până la sfârșitul partidei au mai fost destule ocazii. După ce Bogdan Rusu a trăznit transversala, cu stângul, în minutul 53, ocaziile au alternat: Lazăr (64) - L. Ștefan (66) - Vătăjelu (75) - Ad. Câmpeanu (83) - Prodea (88), Steaua II având posibilitatea să înscrie golul de onoare la situațiile lui Vătăjelu și, mai ales, Prodea, care, din situație de unu la unu, a tras anemic și nu l-a putut bate pe Răuță.
***
FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiș): Al. Răuță - Nițescu (59 Abuzătoaie), I. Barbu, Vajou, Pașcovici (77 Lucan) - Scărlătescu, Parfenie, L. Ștefan (cpt.), I. Lupu - Ad. Câmpeanu, B. Rusu (65 Hurdubei).
Steaua II (antrenor, Leonard Strizu): Zapata (cpt.) - Cioceanu (49 Lică), Mustață, E. Baciu, Vătăjelu - Pușcaș (49 Lupeș), An. Ionescu, Lazăr - Năstăsie (72 Prodea), Albu - Vl. Rusu.
Cartonașe galbene: Parfenie (40), Scărlătescu (52), Al. Răuță (57); a arbitrat George Rădulescu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Noiembrie 2010
Stire din Sport : "Ne așteptam la un meci mai greu"
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Alarmă la FC Farul
Vineri, 12 Noiembrie 2010
Stire din Sport : De ce zâmbește amar Farul?
Pagina a fost generata in 0.3417 secunde