Rugby în condiții grele, la turneul amical de la București

Farul a încheiat Memorialul "Eroii Revoluției" pe locul trei

1981
Farul a încheiat Memorialul
Echipa de rugby RCJ Farul Constanța s-a clasat pe locul trei la Memorialul "Eroii Revoluției", competiție organizată, la sfârșitul săptămânii trecute, în Complexul "Ghencea", de clubul Steaua, în amintirea foștilor mari jucători Radu Durbac și Florică Murariu, uciși în timpul Revoluției din Decembrie 1989.
Conduși de pe margine de Adrian Tinca (principalul Bruce Hodder este așteptat pe litoral în cursul acestei săptămâni), "marinarii" s-au impus, ieri, în finala mică, scor
19-8, în fața celor de la Poli Iași. Pentru Farul, au marcat Apostol, Badiu, Lazăr Filip (câte un eseu) și Cătălin Nicolae (două transformări).
"Meciul s-a jucat pe terenul secund al complexului Ghencea, organizatorii încercând să menajeze terenul principal pentru finala mare. Chiar și în condiții mai puțin favorabile, în noroi, a ieșit un spectacol rugbistic agreabil, iar tânăra noastră echipă s-a descurcat onorabil", a declarat, pentru "Cuget Liber", Florea Opriș, membru al staff-ului tehnic al RCJ Farul.
Prima ediție a Memorialului "Eroii Revoluției" s-a încheiat cu victoria echipei Steaua, vicecampioana României trecând, tot ieri, în marea finală, de Enisei Krasnoiarsk (vicecampioana Rusiei; antrenor, românul George Sava), cu scorul de 21-0.
***
Partida dintre reprezentativele de rugby ale României și Portu-galiei, contând pentru ultima etapă a returului Cupei Europene a Națiunilor, care se va desfășura, în data de 20 martie, pe tărâm lusitan, va fi transmisă în direct de TVR 2, cu începere de la ora 17.00.
Pe 27 martie, "stejarii" vor juca restanța cu Spania, cel mai probabil la Botoșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2035 secunde