Farul a plecat în cantonamentul din Italia

1165
Farul a plecat în cantonamentul din Italia - 280a8e9f937dc8c7b25269628a1ed964.jpg
Pentru fotbaliștii de la FC Farul Constanța, urmează o etapă importantă din cadrul pregătirii de vară: stagiul din Italia, unde antrenorul Marius Șumudică va încerca să cristalizeze formula de echipă pe care o va folosi în lupta pentru revenirea în Liga I.

FC Farul a plecat, ieri dimineață, spre Montecatini, declanșând, astfel, "operațiunea Italia". În "Cizmă", constănțenii vor petrece următoarele 11 zile, perioadă în care vor susține cinci meciuri amicale, cu Luchesse (28 iulie), Tubize (31 iulie), o selecționată formată din jucători liberi de contract din primele două ligi italiene (3 august), AC Sangiovanesse (5 august) și Livorno (la o dată ce momentan nu a fost stabilită).
Antrenorul Marius Șumudică a deplasat în Italia un lot alcătuit din 19 jucători: Vlas, Sardescu, Neagu - portari; Mățel, Păcuraru, Șchiopu, I. Barbu, Pașcovici, Buzea, Bubuleandră - fundași; C. Matei, B. Andone, Pătraș-cu, Cristocea, Soare,
Leu - mijlocași; Ene, Chico, Nanu - atacanți.
Patru fotbaliști străini - Rusmir, Fatai, Ben Teekloh și Gaston Mendy - au rămas, momentan, la Constanța, și se vor pregăti cu Farul II, sub comanda lui Cristian Cămui. "Au fost ceva probleme cu vizele lor, dar se vor rezolva. Miercuri, cei patru vor ajunge în Italia", a declarat directorul general al Farului, Mircea Crainiciuc.

S-a renunțat la Liviu Ștefan
Altfel, după ce a reușit rezilierea contractului fundașului sloven Jan Pahor, conducerea clubului constănțean a renunțat și la fundașul stânga Liviu Ștefan.
"Nu-i puteam asigura un loc de titular, iar pe acest post, avem și alte soluții. De asemenea, continuăm demersurile pentru a rezilia contractele lui Rastovac și Gosic, jucători cu salarii prea mari în comparație cu ceea ce oferă", a explicat Crainiciuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.954 secunde