Farul are trei convocați la meciul "tineretului" cu România U-23

1621

Articole de la același autor

Pe lângă Papp și Mățel, selecționerul echipei naționale de tineret (Under-21), Emil Săndoi, l-a chemat de la Farul, pentru amicalul cu România U-23, și pe Cosmin Matei. Convocarea este pentru astăzi la prânz, la Mogoșoaia, acolo unde se va juca și meciul, joi, 17 decembrie, de la ora 14.
"În ultimul timp, m-a chinuit o accidentare, motiv pentru care am ratat și stagiul de pregătire al Naționalei Under-19, dar mă voi prezenta la lot. Oricum, sunt mai bine acum și, ținând cont că meciul e joi, sper să mă refac până atunci", a declarat, pentru "Cuget Liber", Matei (18 ani), desemnat cel mai bun fotbalist al județului Constanța pe anul în curs.
Ultimii convocați la lot, Dobroiu și C. Matei, au venit după ce doi jucători de la "tineret", Pârvulescu și Grozav, au trecut la U-23-ul condus de Răzvan Lucescu, unde i-au înlocuit pe accidentații Grecu și Gafița.
Cu această ocazie, mijlocașul Farului bifează prima selecție la echipa lui Săndoi. Cosmin mai fusese chemat o dată, la amicalul cu Polonia, de pe 19 noiembrie, însă atunci nu a putut onora con-vocarea, după ce s-a accidentat în meciul de la Rm. Sărat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Decembrie 2009
Stire din Sport : FC Palas a trecut pe primul loc
Pagina a fost generata in 1.1877 secunde