Farul i-a ofertat pe Bădoi și Vali Badea

1797
Farul i-a ofertat pe Bădoi și Vali Badea - f3b824b12593b0f51672e306ae05e7fa.jpg
Clubul constănțean vrea să se întărească cu jucători experimentați din Liga 1, demarând mai multe discuții.

Giani Nedelcu, patronul FC Fa-rul, a declarat, pentru "Cuget Liber", că încearcă să transfere mai mulți jucători cunoscuți din Liga 1. Trei dintre cei cu care s-a vorbit sunt Vali Badea (atacant, 28 ani), Valentin Bădoi (fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, 35 ani) și Valentin Sandu (fundaș stânga, 28 ani).
"Bădoi a refuzat propunerea Faru-lui, spunându-ne că ar vrea o echipă din apropierea Bucureștiului, pentru a sta lângă familie. În cazul lui Vali Badea și Sandu așteptăm însă. Badea ne-a promis că, dacă nu se concretizează o variantă importantă pentru el, prima opțiune este Farul", ne-a spus Giani Nedelcu.
Ultima dată la FC Brașov, Vali Badea se pregătește actualmente cu Steaua II, urmărind o pistă externă, dar s-ar putea reîntoarce și la Steaua. Atacantul, care e liber de contract, a jucat în Liga 1 la FC Vaslui, Steaua, U Craiova, Poli Iași și FC Brașov, iar în străinătate la Panserraikos. Bădoi a evoluat în prima divizie la FCM Bacău, Rapid, Steaua, FC Timișoara, U Craiova și FC Brașov, în vreme ce Sandu vine de la Astra.
Nedelcu a anunțat că Farul s-a înțeles cu Silviu Păduraru (20 ani, mijlocaș central) și Radu Sascău (26 ani, mijlocaș sau fundaș stânga), iar în lot va rămâne și stoperul francez Nicolas Vajou.
Clubul constănțean a înaintat în schimb către Federația Română de Fotbal documentele privind suspendarea lui Bogdan Rusu, Boboc, Câmpeanu și Scărlătescu, jucători care nu s-au prezentat ori au fugit de la echipă. În cazul lui Pașcovici, Farul este dispus să-i dea drumul fără pretenții financiare, dacă fundașul stânga de 32 de ani își găsește echipă.
"Pașcovici e în probe la Urziceni. Vom da dovadă de înțelegere, având în vedere problemele familiale ale jucătorului", ne-a mai spus Nedelcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Sport : Nicolas Vajou a revenit la FC Farul
Pagina a fost generata in 0.342 secunde