Farul l-a reactivat pe Cristocea și merge pe mâna "vechii gărzi"

952
Farul l-a reactivat pe Cristocea și merge pe mâna
Unul dintre jucătorii care ar putea avea o contribuție majoră la revenirea Farului în Liga I este mijlocașul Vasilică Cristocea, pe care antrenorul Marius Șumudică l-a titularizat în două dintre cele trei amicale susținute în cantonamentul din Italia.

În vară, Vasilică Cristocea s-a întors la echipa care l-a lansat în fotbalul mare: FC Farul. După ce a evoluat cu Steaua în Liga Campionilor, dar a și retrogradat, cu Ceahlăul Piatra Neamț, fotbalistul constănțean se plafonase la Steaua II, unde stătea pentru salariul foarte bun oferit de patronul Becali. Revenirea la Farul ar putea să-i relanseze cariera lui Cristocea, iar an-trenorul Șumudică se pare că va merge pe mâna lui.

Tehnicianul constănțean l-a titularizat pe Cristocea în două dintre amicalele din Italia, 1-0 cu Luchesse și 2-1 cu AC Sangiovanesse, la ultimul test, colegi din linia mediană fiindu-i experimentații Rusmir și Ben Teekloh, dar și puștiul Cosmin Matei. Dealtfel, Șumudică este tentat ca, în bătălia pentru promovare, să se bazeze pe "garda veche", alături de Bogdan Andone, jucătorul-antrenor secund, I. Barbu, Șchiopu sau Pașcovici fiind jucători cu multe prezențe în prima ligă.
În avanposturi, un singur fotbalist pare să fi luat avans în lupta pentru titularizare: Marius Ene, mai activ în fața porții decât Emil Nanu, ale cărui ratări din returul campionatului trecut i-au exasperat pe suporterii "marinarilor".
Altfel, până la finalul stagiului din Italia, Farul va mai susține o singură partidă de verificare, miercuri, 5 august, în compania unei selecționate formate din jucători liberi de contract, care au evoluat la echipe din primele serii italiene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0107 secunde