Dacă, sâmbătă, nu bate Tricolorul Breaza

Farul rămâne în cantonament încă două săptămâni

1638
Farul rămâne în cantonament încă două săptămâni - 79d0632c7b095122625b9ce1df01aac8.jpg
Pentru înfrângerea rușinoasă de la Rm. Sărat, "marinarii" au fost pedepsiți și cu un cantonament prelungit la stadion. Ulterior, măsura s-a redus de la trei săptămâni la una, dar, în cazul unui nou rezultat defavorabil, se revine la vechea hotărâre.

"Trei săptămâni de cantonament, până la finele turului", au tunat, la sfârșitul săptămânii trecute, patronii Farului, enervați la culme de înfrângerea pe care le-a administrat-o constănțenilor ultima clasată.
Apoi, conducătorii clubului au revenit la sentimente mai bune și, din cele trei săptă-mâni, a rămas doar una, și nici aceea full-time, din moment ce jucătorii au stat în cantonament primele două zile, iar marți și ieri li s-a dat drumul acasă după antrenament și masa de prânz, până seara, la ora 19.
Celelalte două săptămâni de cantonament urmează a fi anulate doar de o victorie, sâmbătă, pe teren propriu, cu Tricolorul Breaza, penultima echipă din ierarhie. În caz contrar, "marinarii" mai ies din cantonament abia pe 5 de-cembrie.

Meci vital
"După înfrângerea de la Rm. Sărat, meciul cu Tricolorul e vital pentru Farul, trebuie câștigat neapărat", a declarat Gică Butoiu, antrenorul interimar al "marinarilor", care nu este apăsat de emoții la debutul ca principal al echipei mari.
"Am pierdut surprinzător la Rm. Sărat, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte. Avem nevoie de trei victorii până la finalul turului, pentru a rămâne aproape de locurile promovabile. Din fericire, nu e distanță mare, ne aflăm la opt puncte de primul loc și la trei de al doilea. E bine că au făcut pași greșiți și celelalte contracandidate", a spus și stoperul Paul Papp, care, de ieri, alături de Mățel, se pregătește din nou cu Farul, după ce amândoi jucătorii au revenit de la echipa națională de tineret.
Butoiu a avut ieri la antrenament 23 de jucători, Papp și Mățel pregătindu-se, lejer, separat. Ceilalți 21 au fost: Sardescu, Vl. Neagu, Isleam - portari; Barbu, Buzea, Gaston, Pașcovici - fundași; Andrade, B. Andone, M. Soare, B. Teekloh, Cristocea, Rusmir, Păcuraru, L. Mihai II, C. Matei, Mansur, L. Leu - mijlocași; Chico, M. Ene, Fatai - atacanți.

Probleme cu Cristocea
Absenți de la ultimele ședințe de pregătire, Barbu, Chico și Fatai au revenit ieri la antrenament, însă numai tânărul nigerian e refăcut complet, în urma unei răceli. Barbu și Chico mai resimt dureri, dar sunt hotărâți să joace sâmbătă.
În schimb, de ultimă oră, Cristocea a devenit incert, după ce a anunțat ieri că se confruntă cu probleme la picior, iar Butoiu nu e sigur că se va putea baza pe mijlocașul său.
Fundașul Diogo da Silva, care a încheiat turul după ce a suferit o ruptură musculară la Rm. Sărat, va pleca acasă, în Portugalia, unde va urma programul de refacere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Sport : N-ar trebui să aibă probleme cu "lanterna"
Pagina a fost generata in 0.6016 secunde