Farul s-a calificat în finala Cupei României la rugby

578
Echipa RCJ Farul s-a calificat în finala Cupei României la rugby, aceasta fiind cea mai importantă performanță a "marinarilor" din actuala stagiune.
Sâmbătă, pe stadionul CFR din Brașov, constănțenii s-au impus fără emoții, cu scorul de 29-3, în fața Universității Cluj, un adversar - să o recunoaștem - mai mult decât modest, care a venit la Brașov chiar în ziua partidei, din cauză că șefii grupării ardelene nu au găsit banii necesari cazării echipei pentru o noapte!
În condițiile în care titularii Aoina, Natriashvili, Samkharadze, Khositashvili, Jantjies sau Makapelu au fost indisponibili, din cauza suspendărilor sau accidentărilor, antrenorul Bruce Hodder a mers pe mâna tinerilor Sasu, Apostol, Mototolea, Pîrvu ori Lazăr Filip. Chiar și așa, constănțenii nu i-au lăsat pe "studenți" să înscrie niciun eseu, victoria Farului fiind meritată.
În cealaltă semifinală, disputată tot sâmbătă, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, Steaua a învins clar pe Dinamo, scor 25-3.
Așadar, finala Cupei României va aduce față în față pe RCJ Farul și Steaua. Meciul cu trofeul pe masă se va juca sâmbătă, 31 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.567 secunde