Simona Halep s-a oprit în "sferturile" turneului de la Saint Raphael

201
Simona Halep s-a oprit în
Jucătoarea de tenis Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a ratat calificarea în semifinalele turneului feminin de tenis de la Saint Raphael (Franța), competiție pe suprafață rapidă, dotată cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.
În sferturi de finală, constănțeanca a fost învinsă, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 4-6, de franțuzoaica Pauline Parmentier (cap de serie nr. 6), după o partidă care a durat fix două ore. Statistica arată că Simona a adunat 84 de puncte, cu patru mai puține decât adversara sa, și, deși a realizat trei break-uri, dintre care două în primul set, și-a pierdut de patru ori serviciul. Pentru calificarea în "sferturi", constănțeanca a primit 18 puncte WTA.
Tot în turneul de la Saint Raphael, dar în proba de dublu, perechea S. Halep (România) / Arantxa Rus (Olanda) n-a depășit faza sferturilor de finală, fiind eliminată de cuplul Margalita Chakhnashvili (Georgia) / Silvia Soler Espinosa (Spania), după o partidă de două seturi, scor 3-6, 1-6.
Săptămâna aceasta, Simona rămâne în "Hexagon" și evoluează în turneul de la Poitiers, unde organizatorii oferă premii ce însumează 100.000 de dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 26 Octombrie 2009
Stire din Sport : Fetelor, voi când mai câștigați?
Luni, 26 Octombrie 2009
Stire din Sport : Un fleac, i-au ciuruit!
Pagina a fost generata in 1.8328 secunde