FC Botoşani l-a prezentat oficial pe antrenorul Bogdan Andone

152
FC Botoşani l-a prezentat oficial pe antrenorul Bogdan Andone - andone-botosani-1704724363.jpg

Articole de la același autor

Echipa de fotbal FC Botoşani a anunţat numirea lui Bogdan Ioan Andone în funcţia de antrenor principal, luni, într-o postare pe pagina de Facebook a clubului din Superligă.

Bogdan Andone, care a pregătit-o ultima dată pe Apollon Limassol, a mai antrenat echipe precum FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari şi Poli Timişoara.

Marius Suller va fi antrenor secund al echipei botoşănene, după ce a mai activat la echipe precum Universitatea Cluj, Concordia Chiajna şi Apollon Limassol, iar Massimo Salteri va fi preparator fizic.

Totodată, FC Botoşani a anunţat două transferuri, mijlocaşul defensiv Ioan Filip şi fundaşul central Andrei Miron, ambii veniţi de la Universitatea Cluj.

Filip, în vârstă de 34 de ani, a mai evoluat pentru echipe precum FC Bihor, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj.

Andrei Miron care va îmbrăca, din nou, tricoul roş-alb-albastru, după o pauză de patru ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru Oţelul Galaţi, FCSB, Hapoel Haifa şi Universitatea Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2019
Stire din Sport : Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB
Pagina a fost generata in 0.6355 secunde