Nicolae Dică s-a înţeles cu FC Botoşani

88
Nicolae Dică s-a înţeles cu FC Botoşani - dica-botosani-1693243643.jpg

Articole de la același autor

Nicolae Dică (43 de ani), liber de contract după ce a rezistat doar o lună pe banca celor de la U Craiova 1948, s-a înțeles cu FC Botoșani.

Dorit și de FC Argeș, Dică a ales să rămână în SuperLigă și a bătut palma cu Valeriu Iftime, potrivit jurnalistului Digi Sport Dan Filoti. FC Botoșani este a patra echipă pe care tehnicianul în vârstă de 43 de ani o va pregăti în primul eșalon.

„Așa mi-a dictat instinctul. Nu vreau să spun lucruri urâte despre Dică. Am simțit că nu este ceea ce îmi doresc eu. Nu am găsit nimic care să îmi dea încredere până acum. Sper să reușesc cât de curând. Pentru obiectivul propus avem un lot destul de bun, nu cred că nu avem un lot pentru primele șase”, a declarat Adrian Mititelu, după ce a încetat colaborarea cu Dică. După ce a retrogradat cu CS Mioveni, Nicolae Dică a primit credit din partea lui Adrian Mititelu și a fost numit la U Craiova 1948. „Mariajul” dintre cele două părți s-a rupt însă după o lună, timp în care tehnicianul a obținut trei eșecuri și două victorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.653 secunde