FCSB, egal ruşinos pe terenul celor de la Mioveni. Elevii lui Nicolae Dică, de nerecunoscut

120
FCSB, egal ruşinos pe terenul celor de la Mioveni. Elevii lui Nicolae Dică, de nerecunoscut - fcsb-1659880703.jpg

Articole de la același autor

FCSB a reușit doar o remiză pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 1-1, în etapa a patra din Liga 1. Chiar dacă roș-albaștrii s-au întărit în ultima perioadă, elevii lui Nicolae Dică s-au chinuit pe terenul argeșenilor și au forțat o remiză doar grație lui Târnovanu.

În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul 11 în clasament, cu doar trei puncte, în timp ce CS Mioveni este ultima în clasament, cu un singur punct.

Argeșenii au făcut prima faza periculoasă a partidei. Coșereanu a centrat de la corner în minutul 11, iar Burnea a trimis periculos cu capul spre poarta lui Târnovanu.

Noul căpitan al FCSB-ului, Octavian Popescu a expediat un voleu puternic din interiorul careului, dar Iustin Popescu a reușit să îndepărteze pericolul.


Ianis Stoica a ajuns într-o situație de unu la unu cu Iustin Popescu, dar portarul argeșenilor nu a avut probleme.

Elevii lui Pelici au deschis scorul în minutul 26, după ce Pop a reușit să treacă de Ovidiu Popescu după o accidentare suferită de jucătorul de la FCSB, și a centrat în careu. Balonul a ajuns la Balaur care a șutat puternic. Balonul a fost deviat și a intrat în poarta lui Târnovanu.

Ianis Stoica a mai irosit o șansă importantă de gol în minutul 31, după ce a trimis cu capul peste poarta lui Popescu. Egalitatea a fost restabilită în minutul 79 de David Miculescu. Fotbalistul transferat de la UTA Arad a marcat cu capul după o centrare a lui Darius Olaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5178 secunde