Sportul alb din România nu a impresionat în ultima săptămână. Iată câteva dintre rezultate

253
Sportul alb din România nu a impresionat în ultima săptămână. Iată câteva dintre rezultate - fondtenis-1659881007.jpg

Articole de la același autor

Tenisul românesc a trecut prin momente bune şi mai puţin bune în săptămâna care tocmai a trecut. Monica Niculescu a participat pe tabloul de dublu feminin de la Washington, acolo unde a ajuns alături de partenera sa, cehoaica Lucie Hradecka, până în semifinalele competiţiei. Cele două au fost nevoite să abandoneze în careul de aşi din cauza căldurii greu de suportat.

Simona Halep a avut o săptămână grea la Washington, acolo unde a fost la un pas de leşin în meciul cu Anna Kalinskaya din Rusia. Constănţeanca a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea, iar acum se pregăteşte pentru următorul turneu, cel de la Toronto.


Halep s-a antrenat duminică în compania unei vedete din circuit, iberica Garbine Muguruza. Simona va juca în primul tur la Toronto împotriva unei tenismene venite din calificări, astfel că îşi va afla adversara în cursul zilei de luni.

Tot în săptămâna care a trecut a avut loc şi un turneu important chiar în România, la Iaşi. La această competiţie au luat parte mai multe tenismene din ţara noastră.


Mihaela Buzărnescu a întâlnit-o în primul tur pe compatrioata noastră Cristina Dinu.

Chiar dacă a fost la un singur game să câştige meciul, Buzărnescu s-a accidentat grav la gleznă şi a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.


Nonconformista Andreea Prisăcariu şi-a făcut şi ea apariţia la turneul de la Iaşi.

La capitolul tenis aceasta nu a impresionat absolut deloc, însă şi-a etalat multiplele tatuaje, făcând deliciul publicului.

Sorana Cîrstea nu îşi revine după accidentările suferite. Tenismena din Târgovişte ar fi trebuit să participe la turneul de la Toronto, însă a fost înlocuită cu jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu.

În 2013, Sorana Cârstea a jucat finala la Toronto și a fost învinsă de Serena Williams, scor 2-6, 0-6. Însă la acea vreme, Sorana a ocupat cea mai bună poziție din carieră în clasamentul WTA, 21.


Pentru Bianca Andreescu (22 de ani), accidentarea Soranei este, paradoxal, o veste bună. Astfel, canadianca, aflată pe locul 54 WTA, are șansa de a juca pe tabloul principal în fața propriilor suporteri. Din această cauză, Sorana nu a participat nici la turneele de la Washington și San Jose. Cîrstea a jucat ultimul meci pe 27 iulie, la Praga, unde a pierdut în turul 1 cu Oksana Selekhmeteva.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3588 secunde