FCSB se impune în „Gruia”. Tavi Popescu, o nouă execuţie fabuloasă

123
FCSB se impune în „Gruia”. Tavi Popescu, o nouă execuţie fabuloasă - cfrsteauameci-1650295742.jpg

Articole de la același autor

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB a făcut ca stadionul din „Gruia” să fie luat cu asalt.

Aproximativ 23.000 de oameni au umplut arena „Doctor Constantin Rădulescu” pentru a vedea la treabă primele două echipe din Liga Întâi.


Oaspeţii au fost mult mai prezenţi în atac în primele 45 de minute şi au avut câteva ocazii bune de a-l învinge pe Bălgrădean, însă portarul ardelenilor a fost de cele mai multe ori inspirat.


În minutul 42 Susic a văzut direct cartonaşul roşu după o intrare criminală asupra lui Darius Olaru, iar misiunea echipei antrenate de Dan Petrescu devenea din ce în ce mai grea.


În minutul 74 perla celor de la FCSB, Tavi Popescu, i-a ameţit pe fundaşii gazdelor şi cu un şut impecabil l-a învins pe Bălgrădean.


A fost singurul gol al meciului, în care FCSB s-a impus cu 1-0 şi a reintrat astfel în lupta pentru titlu.

Dacă înaintea acestei partide diferenţa dintre cele două echipe era de 5 puncte, ardelenii conducând detaşat clasamentul, iată că acum FCSB a venit la două lungimi în spatele celor de la CFR, în condiţiile în care mai sunt patru etape de disputat şi ultimul meci al play-off-ului va fi tot între cele două echipe. În etapa viitoare, FCSB vine la Constanţa să dea piept cu Farul lui Gheorghe Hagi, iar CFR Cluj va juca în deplasare pe terenul celor de la FC Voluntari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5644 secunde