Toni Petrea a identificat cea mai mare problemă a FCSB-ului, înaintea meciului cu Saburtalo

658
Toni Petrea a identificat cea mai mare problemă a FCSB-ului, înaintea meciului cu Saburtalo - 1188e175bf684247a1898ddec2b35865-1658389075.jpg

Articole de la același autor

FCSB va juca pe terenul celor de la Saburtalo Tbilisi, joi, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, în turul doi preliminar din Conference League. Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi se va disputa la București, pe data de 28 iulie. Dacă vor trece de georgieni, elevii lui Toni Petrea se vor duela în turul trei preliminar al UEFA Conference League cu învingătoarea meciului dintre Vikingur Gota - Dunajska Streda (0-2 în tur). La conferința de presă dinaintea partidei cu Saburtalo, Toni Petrea a prefațat întâlnirea, iar antrenorul FCSB-ului a dezvăluit care este cea mai mare îngrijorare a sa, în momentul de față. Petrea a declarat că elevii săi nu sunt la capacitate maximă din punct de vedere fizic, însă a spus că acest lucru este normal, ținând cont că este începutul sezonului.

"Sper să putem să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlăm jocul dacă se poate şi să obţinem un rezultat cât mai bun, dar pentru asta trebuie să facem un efort. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că, spun încă o dată, va fi un meci foarte dificil.

Nu putem să vorbim de procente, suntem la începutul sezonului şi nu putem fi 100% pregătiţi. Am jucat doar un meci oficial în campionat pe care nu l-am câştigat. Fizic nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc eu. Dar este normal fiind la început de sezon", a declarat Petrea, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4235 secunde