FC Farul 1998 participă la Cupa "Constantin Dumitru"

1167
FC Farul 1998 participă la Cupa
Generația ’98 a juniorilor de la FC Farul va lua parte la prima ediție a Cupei "Constantin Dumitru", desfășurată la Pitești, în perioada 15 - 17 iunie. Echipa este formată, în general, din copii care au încetat colaborarea, acum un an și jumătate, cu Academia "Gheorghe Hagi", formație care va participa, de asemenea, la acest turneu.

Clasarea pe podium nu este o presiune pentru micii "marinari", scopul întâlnirii fiind socializarea și pregătirea copiilor.

"Va fi un turneu destul de puternic, cu mulți concurenți importanți din fotbalul românesc, ceea ce reprezintă o ocazie bună pentru juniorii noștri de a se autoevalua și a se lupta cu cei de vârsta lor din toată țara. Ieșim destul de rar la astfel de turnee, pentru că totul se face pe banii părinților, iar atunci când prindem o competiție de acest gen, încercăm să dăm tot ce este mai bun din noi, pentru că nu avem mereu ocazia să jucăm cu Poli Timișoara sau UTA. Nu pot să-mi propun câștigarea turneului, dar acum depinde de copii și cum se mobilizează pe teren. Sper să facem o figură frumoasă, dacă nu, ne mulțumim cu participarea", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul 1998, Ionel Melenco.

Un jucător de perspectivă este căpitanul echipei Tudor Țăranu, care ține să câștige cât mai multe meciuri la Cupa "Constantin Dumitru".

"Îmi doresc să înscriu măcar trei, patru goluri. Am încredere în echipa mea și sunt de părere că vom câștiga destule meciuri", a precizat căpitanul FC Farul 1998, Tudor Țăranu.

Iată lotul FC Farul 1998: Rareș Tătar, Mihai Popa, George Moșoiu, Tudor Țăranu, Florin Cirnaru, Adi Mitrana, Atila Ali, Flavius Manolache, Iancu Costea, Walid, Alex Vlaeșcu, Erkal Ismail, Dumi Gheorghe, Alberto Airinei, Edy Badea, Adrian Vlădescu, Adelin Cris-tea.

Iată și celelalte echipe partici-pante: Școala de fotbal "Constantin Dumitru", Dinamo București, Școala de fotbal "Gheorghe Popescu", U Cluj, Poli Timișoara, UTA, Dunărea Galați, Tâmpa Brașov, Kinder Tg. Mureș, FC Raț, Șoimii IMUC București, CSM Vâlcea, Banatul Timișoara.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde